Som med alle gode opskrifter er denne dog kun vejledende, da smag og behag kræver, at man smager til undervejs.
- Et ordenligt bundt friske basilikumblade (mindst, hvad der svarer til to af de store bundter fra supermarkederne)
- 8 spiseskefulde olivenolie
- Cirka 4-6 gode fed hvidløg (muligvis mere eller mindre. Smag til undervejs)
- Saften fra 1 citron (eller 1,5. Det klæder nemlig parmasanosten og pinjekernerne godt med modspil fra citronens syre)
- Cirka en hel parmasanosteblok (de der trekantede)
- To poser pinjekerner
- Salt (to små teskefulde)
Pinjekernerne ristes på en pande, inden de puttes ned til resten af ingredienserne. Blandingen blendes godt igennem og smages til med salt.
Mums - og velbekomme! :)
Hvor ser det bare godt ud - jeg elsker bare pesto, til og på alt.
SvarSlet- Anne
Ja, pesto er bare fantastisk! :)
Slet